ABBA VOYAGE / LONDON / 23-25/3/2024

Θα θέλατε να δείτε τους ΑΒΒΑ επί σκηνής έτσι όπως ήταν 40 χρόνια πριν? Νέοι, φρέσκοι και..ακμαίοι? Και ταυτόχρονα να περάσετε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με βόλτες στο υπέροχο Λονδίνο??
Ναι, η τεχνολογία τα κατάφερε και στο Λονδίνο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο συναυλιακό χώρο με τεχνολογία αιχμής, οι ΑΒΒΑ “δίνουν” ένα φαντασμαγορικό show που κανείς δεν πρέπει να χάσει..

Το Rockarolla Concert Tours διοργανώνει τριήμερη αεροπορική εκδρομή στο Λονδίνο από Θεσσαλονίκη και Αθήνα 23-25 Μαρτίου 2024

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/3/2024! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/3/2024
ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
με πολύ απλά βήματα εδώ:
https://www.rockarollatours.gr/booking/
ή με mail:
tours@rockarolla.eu
ΤΗΛΕΦ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
6947777927
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΔΩ:
https://www.rockarollatours.gr/
Rockarollatours.gr—> η παρέα σου για συναυλίες!

Μιά μικρή γεύση από αυτο που θα δούμε στο Λονδίνο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου!Σε ένα φοβερό συναυλιακό χώρο,γεμάτο με κόσμο και φυσικά..ΑΒΒΑ επί σκηνής έτσι όπως ήταν 40 χρόνια πριν!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ SHOW
Η Agnetha, ο Björn, ο Benny και η Anni-Frid δημιούργησαν το είδος της συναυλίας που πάντα ήθελαν, αποδίδοντας για τους θαυμαστές τους στα καλύτερά τους: ως ψηφιακές εκδοχές του εαυτού τους που υποστηρίζονται από τους καλύτερους μουσικούς του σήμερα.
Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής, τον εντυπωσιακό φωτισμό και μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, οι ABBA ανεβαίνουν στη σκηνή με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σε μια εκπληκτική, ειδικά κατασκευασμένη αρένα, ένα από τα πιο δημοφιλή γκρουπ στην ιστορία εμφανίζεται ως ψηφιακά avatar σε μια «πρωτοποριακή» συναυλία που πραγματικά «πρέπει να δεις για να γίνει πιστευτή» (BBC).


Θολώνοντας τις γραμμές μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού, δείτε τη μαγεία του ABBA που ζωντανεύει χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία καταγραφής κίνησης.
“Είναι η μεγαλύτερη παράσταση ABBA που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος. Μέχρι τώρα.”
Concert Times

Η συναυλία διαρκεί 90 λεπτά και δεν υπάρχει διάλειμμα. Οι πόρτες ανοίγουν 1 ώρα και 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ:
Ενδεικτική τιμή συμμετοχής (ενδέχεται να αλλάξει λόγω αύξησης κόστους των αεροπορικών)
– από Θεσσαλονίκη 460 ευρώ ανά άτομο με εισιτήριο συναυλίας
– από Αθήνα 485 ευρώ ανά άτομο με εισιτήριο συναυλίας
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
αεροπορική μετάβαση στο Λονδίνο και επιστροφή με basic οικονομική θέση με απλή χειραποσκευή
2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο κέντρο τριών αστέρων
-δημοτικό φόρο
-εισιτήριο συναυλίας (Αρενα, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες κατηγορίες)

ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ:
*η τελική τιμή της εκδρομής θα διαμορφωθεί ανάλογα με το εισιτήριο της συναυλίας, το πώς θα διαμορφωθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων ξεχωριστά στον καθένα καθώς επίσης και ανάλογα με την επιλογή δωματίου στο ξενοδοχείο (δίκλινο, τρίκλινο, μονόκλινο).
*θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία πληρωμής διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες όπως και τα δωμάτια που έχουμε δεσμεύσει
* σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ακύρωσης της συναυλίας θα επιστραφούν οι προκαταβολές – εάν έχουν εκδοθεί τα αεροπορικά τότε ισχύει η πολιτική ακύρωσης της αεροπορικής εταιρείας
* ταξιδεύουμε ΜΟΝΟ με διαβατήριο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6947777927
tours@rockarolla.eu

ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ!
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ RED ELEPHANT TRAVEL AGENCY
https://www.facebook.com/RED.ELEPHANT.TRAVEL/
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ
ROCKAROLLA RADIO
www.rockarolla.eu

Posted

in

Tags: