ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το κόστος της συμμετοχής, η ώρα και το σημείο αναχώρησης, το κόστος των εισιτηρίων της συναυλίας, αλλά και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, ορίζονται αναλυτικά στην περιγραφή της κάθε εκδρομής.

Προσπαθούμε πάντα να είμαστε σε επικοινωνία με τους διοργανωτές συναυλιων ώστε να προβούμε στην αγορά των εισιτηρίων, και μόνο όταν συμπληρώνεται ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών , πραγματοποιείται η εκδρομή. Το ίδιο προσπαθούμε και με τα πρακτορεία με τα οποία συνεργαζόμαστε για τα λεωφορεία μας. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό το να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή και να μην το αφήνετε για την τελευταία στιγμή! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να επικοινωνήσετε πριν κάνετε κατάθεση ή πληρωμή, για να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη θέσεων αλλά και το τελικό κόστος.


Η θέση κατοχυρώνεται ΜΟΝΟ από τη στιγμή που πραγματοποιείται η πληρωμή.


Η αναχώρηση των λεωφορείων γίνεται στις 9πμ την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση αλλαγής σημείου αναχώρησης ή ώρας, θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Εάν κάποιοι επιθυμούν να επιβιβαστούν από άλλη πόλη ή να αποβιβαστούν σε άλλη πόλη (πλην της Θεσσαλονίκης και εφόσον εξυπηρετεί το υπάρχον δρομολόγιο) οφείλουν να ενημερώσουν εκ των προτέρων. Αυτό μπορεί να συμβεί υπό προυποθέσεις.


Η επιστροφή, γίνεται αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας με άφιξη στο ίδιο σημείο.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ακύρωσης της συναυλίας θα επιστραφούν τα χρήματα που αφορούν την μετακίνηση. Εάν στο πακέτο μας συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια της συναυλίας, τότε για αυτά ισχύει η πολιτική ακύρωσης του διοργανωτή.


Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής 3 ημέρες πριν την εκδρομή ή μη προσέλευσης στο ραντεβού της αναχώρησης , δεν επιστρέφονται καθόλου χρήματα. Αν η ακύρωση γίνει από 3 έως 7 ημέρες πριν την εκδρομή ,επιστρέφεται το 50% των χρημάτων.

Σε περίπτωση ακύρωσης εκδρομής λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, φυσικών καταστροφών, απαγόρευσης κυκλοφορίας, τρομοκρατικών επιθέσεων κλπ το R.T. δεν φέρει καμία ευθύνη.


Εάν υπάρχουν άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς συνοδό θα πρέπει να ενημερώσουν διότι θα χρειαστεί να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 με υπογραφή και των 2 γονέων.

Η εκδρομές πραγματοποιούνται εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων, ανάλογα με το μέγεθος του λεωφορείου που θα συμβληθεί μαζί μας.

Για τις εκδρομές εκτός χώρας, είναι απαραίτητη η ύπαρξη Διαβατηρίου ή η νέα Ευρωπαϊκή Ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες). Άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς συνοδό οφείλουν να ενημερώσουν διότι θα χρειαστεί να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς.

Η ορθή λειτουργία των λεωφορείων αλλά και η ασφάλεια των επιβατών στη μετακίνηση είναι ευθύνη του εκάστοτε συνεργαζόμενου πρακτορείου.

Σε κάθε εκδρομή θα υπάρχει τουλάχιστον ένας συνοδός.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Για τις αεροπορικές μας εκδρομές, ισχύουν κάπως διαφορετικές συνθήκες, ανάλογα με το πώς διαμορφώνεται η καθεμία εκδρομή ξεχωριστά.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ «ΠΑΚΕΤΟ» ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Αεροπορική μετάβαση και επιστροφή με basic οικονομική θέση με χειραποσκευή.

-1, 2 ή 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο συνήθως τριών αστέρων με πρωινό.

-δημοτικό φόρο

-εισιτήριο συναυλίας.

-μετακινήσεις προς και από αεροδρόμιο αλλά και συναυλιακό χώρο.

Επίσης,

* Δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί κάποιος συγκεκριμένος αριθμός ατόμων για να γίνει η εκδρομή.

*η τελική τιμή της κάθε εκδρομής καθορίζεται ανάλογα με το πώς θα διαμορφωθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων ξεχωριστά στον καθένα καθώς επίσης και ανάλογα με την επιλογή δωματίου στο ξενοδοχείο (δίκλινο τρίκλινο μονόκλινο).

*Τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία πληρωμής διότι οι θέσεις είναι πάντα περιορισμένες όπως και τα δωμάτια που έχουμε δεσμεύσει.

* σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ακύρωσης της συναυλίας θα επιστραφούν οι προκαταβολές – εάν έχουν εκδοθεί τα αεροπορικά τότε ισχύει η πολιτική ακύρωσης της αεροπορικής εταιρείας.

* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής αφ’ ότου έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια της συναυλίας ή τα αεροπορικά εισιτήρια, δεν επιστρέφονται καθόλου χρήματα. Το εισιτήριο της συναυλίας παραμένει στην κατοχή του επιβάτη και μπορεί να το διαθέσει όπου αυτός θέλει.

Σε περίπτωση ακύρωσης εκδρομής λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, φυσικών καταστροφών, απαγόρευσης κυκλοφορίας, τρομοκρατικών επιθέσεων κλπ το R.T. δεν φέρει καμία ευθύνη.

*εάν υπάρχουν άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς συνοδό θα πρέπει να ενημερώσουν διότι θα χρειαστεί να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 με υπογραφή και των 2 γονέων.

* ταξιδεύουμε με ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή με διαβατήριο.

Οι αεροπορικές εκδρομές μας γίνονται σε συνεργασία με το Red Elefant Travel στην Θεσσαλονίκη, ή όποιο άλλο πρακτορείο συνεργαστεί μαζί μας.

Σε κάθε εκδρομή ισχύει διαφορετικό κόστος μεταφοράς και εισιτηρίου και το διαβάζετε στις πληροφορίες της κάθε συναυλίας

– Το κόστος μεταφοράς περιλαμβάνει την μεταφορά από και προς τον συναυλιακό χώρο

– Οι τιμές των εισιτηρίων (της κάθε συναυλίας) εξαρτώνται από το σημείο που βρίσκονται οι θέσεις στον συναυλιακό χώρο

– Το Rockarolla Tours εξασφαλίζει τα εισιτήρια της κάθε συναυλίας για λογαριασμό αυτών που το επιθυμούν και μόνο εκτός και αν αποτελεί μέρος κάποιου πακέτου.

– Για οποιαδήποτε συναλλαγή δεν είναι υποχρεωτική η πιστωτική κάρτα

– Η πληρωμή μέσω pay-pal ή τρίτης τράπεζας έχει έξτρα χρέωση 5% στο συνολικό ποσό κατάθεσης.

– Τα έξοδα προμήθειας που ορίζουν οι τράπεζες επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή

– Η πληρωμή μπορεί να γίνει

1)σε φυσικό σημείο

2)μέσω Paypal

3)σε Λογαριασμό Τράπεζας (δες τρόποι πληρωμής)

Σημαντική παρατήρηση: Σε ορισμένες εκδρομές που οι συνθήκες διαφοροποιούνται (πιθανή διαμονή, μεγαλύτερη οδική απόσταση, εισιτήρια συναυλίας) είναι προφανές ότι το κόστος μπορεί να είναι διαφορετικό. Ελέγξτε το κόστος για κάθε εκδρομή, στις πληροφορίες της κάθε συναυλίας.