ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ..

Θέλεις να είσαι “μέσα” σε όλα τα μεγάλα συναυλιακά γεγονότα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό? Ψάχνεις να βρεις ανθρώπους που έχουν τα ίδια μουσικά γούστα και να ταξιδέψεις μαζί τους?
Το Rockarolla Concert Tours είναι η παρέα και ο τρόπος σου, για να δεις τις αγαπημένες σου συναυλίες, όταν αυτές είναι.. λίγο μακριά!

Διοργανώνουμε οδικές και αεροπορικές εκδρομές, σε Ελλάδα και εξωτερικό, από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, για όλα τα μεγάλα συναυλιακά γεγονότα. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

ΠΩΣ «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ»?

Εύκολα: σε μερικά απλά βήματα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να κλείσετε ακόμα και εισιτήριο συναυλίας στις εκδρομές που διοργανώνουμε!

Ταυτόχρονα σε αυτό το site μπορεί κάποιος να διαβάσει πληροφορίες για όλες τις καθορισμένες εκδρομές που πραγματοποιούνται και να εξασφαλίσει εισιτήριο συναυλίας και μεταφορά σε όλες τις μεγάλες συναυλίες που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Σημαντικό: Η συντριπτική πλειοψηφία των ΟΔΙΚΩΝ μας εκδρομών έχει σαν αφετηρία την Θεσσαλονίκη και προορισμό την Αθήνα και τις γειτονικές χώρες.

Οι ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ μας εκδρομές έχουν αφετηρία και την Θεσσαλονίκη αλλά και την Αθήνα, δίνοντας έτσι τον χαρακτήρα πανελλαδικής.. εξόρμησης!

Ο τρόπος συμμετοχής είναι γρήγορος και εύκολος για όλους και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της απλής φόρμας που θα βρείτε στις πληροφορίες της κάθε εκδρομής. Η ύπαρξη πιστωτικής ή άλλης κάρτας δεν θεωρείται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των συναλλαγών.

Στην ενότητα τρόποι πληρωμής, θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για το πού κ πώς θα μπορέσετε να κατοχυρώσετε τη θέση σας στις εκδρομές.

Στην ενότητα όροι συμμετοχής θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο πραγματοποίησης των εκδρομών ενώ στην ενότητα gallery μπορείτε να απολαύσετε δικό μας φωτογραφικό υλικό από τις εκδρομές που έχουμε πάει.

Διαβάστε στο αρχείο συναυλιών σε ποιες συναυλίες πήγαμε και συμμετέχετε σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε προσκλήσεις, για τα σημαντικότερα events στην πόλη μέσα από τη σελίδα μας στο fb!

Λίγα λόγια για εμάς:

Ξεκινήσαμε σαν μια όμορφη παρέα πριν από 10 χρόνια και με ..ισόβιο υποστηρικτή μας τον

Rockarolla Radio www.rockarolla.eu (από εκεί ξεκίνησαν όλα), «καταπίνουμε» χιλιόμετρα με έδρα την Θεσσαλονίκη, έχοντας μεταφέρει εκατοντάδες μουσικόφιλους σε Αθήνα, Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια, Κωνσταντινούπολη, Ρουμανία, Τσεχία, Ιταλία, Ισπανία, Δανία, Ουγγαρία για μεγάλες συναυλίες αλλά και όμορφες ταξιδιωτικές εμπειρίες! Άλλωστε, μετράει και η διαδρομή, όχι μόνο ο προορισμός..

Τα τελευταία χρόνια έχουμε καθιερωθεί σαν η μοναδική στην Ελλάδα διοργάνωση αεροπορικών εκδρομών για συναυλίες στο εξωτερικό, προσφέροντας οικονομικά πακέτα για τους φίλους που συμμετέχουν και συνδυάζουμε έτσι τις συναυλίες με την διασκέδαση και τον τουρισμό. Δείτε εδώ τις μέχρι τώρα εμπειρίες μας!